Auto wasstraat
Onze wasstraten zijn uitgerust met ultramoderne technieken. Onze wasstraat behoord tot de modernste & veiligste van Nederland. Door de toepassing van Textiel borstels wassen wij uw personenauto, bestelauto of bus (met een maximale hoogte van 2.20 mtr) glanzend schoon en krasvrij !

Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide behandeling om het beste resultaat te verkrijgen. U hoeft zelf niets te doen en kunt rustig in uw auto blijven zitten. De nieuwste NANO technieken worden door Carwash Haaglanden toegepast voor de meest veeleisende bolides. De moleculaire NANO techniek zorgt voor een onvergelijkbare conservering en glans. De NANO technologie geeft uw auto een enorme gladheid en vuilafstotende laag en het werkt ook nog eens weerstand verlagend.

wasstraat
ruime-wasboxen
Auto wasboxen
Vijf wasboxen met verschillende programma mogelijkheden staan hiervoor 7 dagen per week voor uw beschikking. In de wasbox is het mogelijk om uw auto zelf te reinigen. Dit gaat met behulp van een munt automaat en een gemakkelijk bedienbaar paneel. Zo is het mogelijk om tegen beperkte kosten uw auto toch zeer goed te reinigen.

In de wasbox kunt u gebruik maken van een spuitlans en een wasborstel. U kunt kiezen uit verschillende opties; Velgenreiniger, hogedrukreiniger, insectenverwijderaar, schuimborstel, wax & vlekvrijnaspoelen. Omdat onze wasboxen overdekt zijn voorkomt u watervlekken omdat er geen zon op uw auto schijnt terwijl u wast of poetst.De wasboxen zijn dag en nacht open.

Auto poetsen

Wat is er niet mooier, terwijl u werkt wordt uw auto opgehaald en schoon weer terug gezet, en kunt u met een schone auto naar uw afspraak, of lekker naar huis. Vanaf nu is dit mogelijk bij Carwash Haaglanden. Verschillende behandelingen zijn mogelijk en alles kan altijd in overleg. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkens en maak een afspraak.

poesten
poets
Car Detailing Den Haag
Car Detailing voor uw auto staat voor wassen, poetsen, kleien, polijsten en waxen. Vrijwel alle onderdelen van uw auto (interieur en exterieur) worden gereinigd en zorgvuldig behandeld.

Car Detailing behandeling:
• Dashboard
• Banden
• Stoelen
• Ramen
• Chroom
• Rubbers
• Carrosserie
• Velgen

Uw auto krijgt een grote schoonmaakbeurt van binnen en buiten. De auto wordt gepoetst, gepolijst en krijgt een autowax behandeling. Kleine krasjes en beschadigingen door bijvoorbeeld:
• Zand
• Pekel
• Vogelpoep
• Insecten
• Verschillende weer seizoenen
Beschadigen de lak van uw auto. Carwash Haaglanden zorgt ervoor dat uw auto in showroomconditie wordt afgeleverd.

Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Auto Binnen&Buiten reinigen
Binnen reiniging:

Het interieur wordt grondig gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Tegelijkertijd kunnen eventuele hondenharen en rookaanslag worden verwijderd.  De diverse programma’s kunnen uitgebreid worden met verschillende opties.

Buiten reiniging:

Bij de externe reiniging verwijderen we eerst hardnekkig vuil, wanneer dit is verwijderd  wordt deze voorzien van een glans en vochtwerend middel. Daarna worden velgen en banden weer op kleur gebracht. Als laatste reinigen we de ramen, polijsten wij uw lak en brengen een wax aan voor het behoud van kleur en hoogglans. De diverse programma’s kunnen uitgebreid worden met verschillende opties.

binnen-en-buiten
carwash-haag